Simona Halep nu va mai juca în acest an

Simona Halep nu va mai juca în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2022

Simona Halep, locul 9 WTA, a anunțat că nu va mai juca în acest an, ea subliniind că va reveni pe teren în 2023, deoarece mai are multe obiective de îndeplinit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Halep a făcut acest anunț într-o postare pe Instagram, iar ultimul turneu la care a evoluat a fost US Open, unde a pierdut în primul tur, scrie News.ro.

VIDEO Un mare șahist maghiar, \ CITEȘTE ȘI VIDEO Un mare șahist maghiar, "comoară a Ungariei", va reprezenta România în competițiile internaționale

"Nu știu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu. Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis și mai am obiective de îndepinit”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
tenis