Victorie pentru Novak Djokovic: Instanța a decis în favoarea sârbului și a desființat decizia de anulare a vizei acestuia

Victorie pentru Novak Djokovic: Instanța a decis în favoarea sârbului și a desființat decizia de anulare a vizei acestuia
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2022

Instanța a revocat anularea de către autoritățile federale australiene a vizei de intrare în țară a tenismenului sârb Novak Djokovici, informează The Age.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Povestea sa este explicată AICI

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităților de anulare a vizei lui Djokovic și a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna pașaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenția pentru imigranți, scrie News.ro.

Apple va lansa un nou iPhone CITEȘTE ȘI Apple va lansa un nou iPhone

Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineața, la Melbourne.

Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia.

Lui Djokovici, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute și de atunci se află la un hotel de carantină. Tenisemnul a făcut apel.

El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care începe la 17 ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
novak djokovic
viza
australia