VIDEO Emma Răducanu continuă să uimească - intră în finala US Open. Salt puternic în WTA. Maria Sakkari îi divulgă secretul

VIDEO Emma Răducanu continuă să uimească - intră în finala US Open. Salt puternic în WTA. Maria Sakkari îi divulgă secretul
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2021

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, și sportiva canadiană Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA, vor juca finala de simplu feminin la turneul de grand slam US Open.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Răducanu, ce are origini românești, a trecut în semifinale de Maria Sakkari din Grecia, locul 18 WTA și cap de serei numărul 17, scor 6-1, 6-4, într-o oră și 24 de minute, scrie News.ro.

Alege proiectul cu care poți schimba viața unui copil CITEȘTE ȘI Alege proiectul cu care poți schimba viața unui copil

Fernandez a învins-o în penultimul act pe favorita 2, Arina Sabalenka din Belarus (2 WTA), scor 7-6 (3), 4-6, 6-4, în două ore și 21 de minute.

Va fi prima finală de turneu major între sportive atât de tinere, după cea din 1999 de la US Open, câștigată de Serena Williams în fața Martinei Hingis.

Înainte de startul US Open, sportiva cu origini românești se afla pe locul 150. Acum, înainte de finala de la Flushing Meadows, se găsește pe 32. În plus, dacă se va impune la US Open, Emma va fi de luni pe locul 23, cu 2.571 de puncte adunate.

"Emma joacă fără frică, își face punctele, face totul cum trebuie. Nu are nimic de pierdut și se bucură de fiecare clipă petrecută pe teren", a declarat Maria Sakkari.

Rezumatul meciului - sursa Eurosport:

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
us open