VIDEO Simona Halep, antrenament inedit

VIDEO Simona Halep, antrenament inedit
scris 1 feb 2023

Simona Halep, suspendată din competiții pentru dopaj, a postat imagini cu un antrenament inedit, de box.

Halep exersează lovituri cu mănușile de box în compania lui Vlad Bucsa, antrenor personal la Stejarii Country Club.

DOCUMENT Stadionul Dinamo, demolat anul acesta după alți bani dați pe un studiu de fezabilitate. Va fi o arenă multifuncțională CITEȘTE ȘI DOCUMENT Stadionul Dinamo, demolat anul acesta după alți bani dați pe un studiu de fezabilitate. Va fi o arenă multifuncțională

 

Simona Halep a fost acuzată anul trecut, oficial, de dopaj cu Roxadustat la US Open. 

VEZI AICI Ce este roxadustat, substanța la care a fost depistată pozitiv Simona Halep

Legendarul tenisman Roger Federer se retrage CITEȘTE ȘI Legendarul tenisman Roger Federer se retrage FOTO Brașovul ar putea avea cel mai mare skate-park din România. Proiect estimat la peste 11 milioane de lei CITEȘTE ȘI FOTO Brașovul ar putea avea cel mai mare skate-park din România. Proiect estimat la peste 11 milioane de lei

Sports Resolutions, agenția care se va ocupa de audierea Simonei Halep, este un for independent de soluționare a litigiilor din sport.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanță care ajută la mai buna oxigenare a sângelui.

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunțat anterior că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanța roxadustat.

Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a picat un test anti-doping la US Open 2022.

Ea a fost suspendată provizoriu din toate competițiile.

Marian Vanghelie și Daniel Tudorache, urmăriți penal de DNA pentru achiziții nelegale în pandemie CITEȘTE ȘI Marian Vanghelie și Daniel Tudorache, urmăriți penal de DNA pentru achiziții nelegale în pandemie

Simona Halep a solicitat să fie analizat și eșantionul B, care însă a confirmat prezența substanței interzise.

Conform regulamentului antitdoping, Halep riscă o suspendare de până la patru ani pentru un test pozitiv cu o substanță cum este Roxdustat. “Sportivii pot obține o reducere a suspendării, probabil până la trei ani, dacă recunosc rapid că s-au dopat și acceptă sancțiunea”, menționează AP.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
antidoping