Google Assistant folosește inteligența artificială pentru a genera tonuri de alarmă personalizate, în funcție de oră și vreme

Google Assistant folosește inteligența artificială pentru a genera tonuri de alarmă personalizate, în funcție de oră și vreme
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 dec 2019

În locul unei melodii care să sune la fiecare alarmă setată pe telefon, tabletă sau smart speaker, asistentul digital al celor de la Google va genera tonuri de alarmă în funcție de condițiile meteo și de oră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Google Assistant va oferi în curând o facilitate pe care Google o numește “Impromptu”. Aceasta folosește învățarea mecanică, unul dintre cele mai dezvoltate domenii ale inteligenței artificiale, pentru a crea alarme potrivite pentru vremea și ora la care acestea sunt setate.

Melodiile vor fi generate de Magenta, un instrument open source construit având la bază învățarea mecanică, și vor fi cântate, cel puțin pentru început, doar la pian.

Robotul de pe Stația Spațială Internațională dobândește aptitudini emoționale CITEȘTE ȘI Robotul de pe Stația Spațială Internațională dobândește aptitudini emoționale

Pentru o dimineață cu temperaturi negative, o melodie generată de Magenta va suna așa.

Smart Clock, difuzorul inteligent al celor de la Lenovo care costă 80 de dolari, este primul dispozitiv care va oferi această facilitate.

Fiind vorba de o funcție care ține de Google Assistant, aceasta va ajunge la un moment dat pe toate dispozitivele compatibile.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
assistant
invatare mecanica
melodii