Airbus Helicopters Romania vrea să repare elicopterele Inspectoratului General de Aviație al MAI, contract estimat la 33,2 milioane de euro

Airbus Helicopters Romania vrea să repare elicopterele Inspectoratului General de Aviație al MAI, contract estimat la 33,2 milioane de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 28 sep 2020

Airbus Helicopters Romania a depus singura ofertă pentru furnizarea de servicii de reparații a elicopterelor din flota Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, contract estimat la 33,27 milioane de euro, fără TVA, pentru 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Serviciile ce fac obiectul prezentei proceduri sunt de prestare a serviciilor de reparații, service, asistență tehnică, suport logistic și asigurarea de piese și materiale consumabile aferente acestor servicii, în vederea reparării, întreținerii și menținerii în stare operațională a elicopterelor tip EC-135/H-135 ce execută misiuni SMURD, din dotarea Detașamentului Aeromedical din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne (...)", se arată în caietului de sarcini al licitației.

Airbus Helicopters Romania, un joint venture înființat în 2002, în Brașov, exportă în prezent peste 75% din producție. Acest centru pentru mentenanță, reparații și revizii pentru elicoptere civile și militare deservește clienți din peste 30 de țări.

Anul trecut, afacerile companiei au atins 160,9 milioane de lei, de la 156,77 milioane de lei în 2018. Profitul net a coborât de la 9,95 milioane de lei la ,24 milioane de lei, la finele anului 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus helicopters
mai
licitatie
reparatii
elicoptere