Economie

EXCLUSIV Pe Profit Insider, Eximasig primește propunere de preluare

EXCLUSIV Pe Profit Insider, Eximasig primește propunere de preluare

20 iun 2017

Eximasig primește propunere de preluare. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Oficialii Takata anunță că vor angaja alți 400 de oameni în fabricile din România și că vor continua investițiile la Arad
  Oficialii Takata anunță că vor angaja alți 400 de oameni în fabricile din România și că vor continua investițiile la Arad
  20 iun 2017

  Reprezentanții Takata Emea, care gestionează operațiunile producătorului de componente auto în Europa, Orientul Mijlociu și Asia, anunță că vor continua investițiile în fabricile deținute în România, respectiv în Arad și Sibiu, unde vor angaja cel puțin 400 de persoane în următoarea perioadă. Oficialii companiei nipone au declarat, pentru News.ro, că operațiunile din România ”înregistreză foarte bune performanțe”.

 • STUDIU În România, femeile ocupă 10% din locurile din consiliile de administrație ale companiilor mari listate
  STUDIU În România, femeile ocupă 10% din locurile din consiliile de administrație ale companiilor mari listate
  20 iun 2017

  În România, femeile ocupă 10% din locurile din consiliile de administrație ale companiilor mari listate, 12% din rolurile non-executive ale celor mai bine cotate companii și 15% din locurile din consiliile de supraveghere ale tuturor companiilor listate la Bursa de Valori București, arată studiul Deloitte Women in the Boardroom.

 • Aproape toți românii așteaptă autoritățile să combată economia subterană, 86% sunt gata să susțină lupta
  Aproape toți românii așteaptă autoritățile să combată economia subterană, 86% sunt gata să susțină lupta
  20 iun 2017

  Un procent de 92% dintre români cred că autoritățile publice sunt cele care trebuie să conducă eforturile de a combate economia subterană, iar 86% sunt gata să sprijine acțiunile acestora în combaterea economiei gri, relevă un studiu pe tema conștientizării existenței economiei subterane și a atitudinilor față de aceasta, realizat de Ipsos la solicitarea Mastercard în 10 țări din Europa de Est, printre care și România.

 • Pe Profit Insider, România exportă mașini în Germania cât Marea Britanie și Suedia la un loc
  Pe Profit Insider, România exportă mașini în Germania cât Marea Britanie și Suedia la un loc
  20 iun 2017

  România exportă mașini în Germania cât Marea Britanie și Suedia la un loc. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Euro atinge un nivel maxim al ultimilor aproape 5 ani, pe fondul tensiunilor politice
  Euro atinge un nivel maxim al ultimilor aproape 5 ani, pe fondul tensiunilor politice
  20 iun 2017

  Banca Națională a României (BNR) a anunțat marți un curs de referință de 4,5957 lei/euro, în creștere cu 0,2% față de nivelul precedent și nivel maxim din 3 august 2012, în condițiile în care situația politică tensionată din România și apropierea votului pe moțiunea de cenzură depusă de către alianța PSD-ALDE împotriva propriului guvern continuă să afecteze moneda națională.

 • Sistemul remote working - prezentat angajaților încă de la recrutare ca un beneficiu. În ce domenii se lucrează de acasă
  Sistemul remote working - prezentat angajaților încă de la recrutare ca un beneficiu. În ce domenii se lucrează de acasă
  20 iun 2017

  Dacă în urmă cu 5 ani modalitatea de lucru în sistem remote, era o noutate pe piața locală, în ultima perioadă tot mai multe companii, dar și angajați, optează pentru această metodă, fiind privită ca și un beneficiu în plus.

 • Privatizarea Oltchim: Peste 10 investitori ar putea depune oferte pentru active până la termenul limită din 26 iunie
  Privatizarea Oltchim: Peste 10 investitori ar putea depune oferte pentru active până la termenul limită din 26 iunie
  20 iun 2017

  Peste zece investitori care au depus oferte neangajante pentru cele nouă pachete ale Oltchim scoase la vânzare ar putea depune oferte definitive pentru cumpărarea activelor până la termenul limită din 26 iunie, a declarat marți, pentru News.ro, administratorul special al combinatului, Bogdan Stănescu, care se așteaptă ca privatizarea companiei să fie un succes.

 • Interogarea contului de plată, scutită de perceperea oricărui comision
  Interogarea contului de plată, scutită de perceperea oricărui comision
  20 iun 2017

  Băncile nu vor putea include în lista serviciilor de bază pentru un cont de plată operațiunile de interogare a contului respectiv și nici nu vor putea aplica vreun comision pentru acestea, potrivit unui amendament adus în Parlament proiectului de lege care ar trebui să ducă la creșterea nivelului de informare și protecție a consumatorilor la alegerea unui cont de plată.

 • Pe Profit Insider, dreptate în turism după informațiile Profit.ro: Mii de firme trec din vară de la impozit specific la microîntreprindere
  Pe Profit Insider, dreptate în turism după informațiile Profit.ro: Mii de firme trec din vară de la impozit specific la microîntreprindere
  20 iun 2017

  Dreptate în turism după informațiile Profit.ro: Mii de firme trec din vară de la impozit specific la microîntreprindere. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.