Economie

EXCLUSIV Surpriză pe piața RCA. O companie mare apasă puternic pedala vânzărilor

EXCLUSIV Surpriză pe piața RCA. O companie mare apasă puternic pedala vânzărilor

22 iun 2017

Omniasig VIG a decis să majoreze cu 3 puncte procentuale, la 13%, comisionul de intermediere plătit brokerilor pentru vânzarea de RCA. Cu această măsură, Omniasig VIG, cunoscută mai degrabă ca o companie echilibrată ca portofoliu, care se adresează în principal clienților corporate, ajunge în imediata apropiere a societăților care depind exclusiv de RCA și arată că dorește să intre puternic pe piață.

 • Pe Profit Insider, moldovenii de la Asito Kapital, foștii asigurători Lukoil în România, acoperă eventuale erori la Hidroelectrica
  Pe Profit Insider, moldovenii de la Asito Kapital, foștii asigurători Lukoil în România, acoperă eventuale erori la Hidroelectrica
  22 iun 2017

  Moldovenii de la Asito Kapital, foștii asigurători Lukoil în România, acoperă eventuale erori la Hidroelectrica. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Pe Profit Insider, reguli dure pentru consultanți fiscali, contabili, bănci și avocați
  Pe Profit Insider, reguli dure pentru consultanți fiscali, contabili, bănci și avocați
  21 iun 2017

  Reguli dure pentru consultanți fiscali, contabili, bănci și avocați. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Berlinul se așteaptă la o prelungire, la summitul UE, a sancțiunilor impuse Rusiei în criza ucraineană
  Berlinul se așteaptă la o prelungire, la summitul UE, a sancțiunilor impuse Rusiei în criza ucraineană
  21 iun 2017

  Liderii Uniunii Europene urmează să prelungească sancțiunile impuse Rusiei din cauza susținerii separatișilor proruși în estul Ucrainei, a declarat miercuri un oficial guvernamental german de rang înalt, citat de Reuters.

 • Moneda națională a pierdut 4 bani în 10 zile de conflict Dragnea-Grindeanu
  Moneda națională a pierdut 4 bani în 10 zile de conflict Dragnea-Grindeanu
  21 iun 2017

  Moneda națională a pierdut 4 bani în fața euro din cauza crizei politice care a culminat astăzi prin căderea Guvernului, pe parcursul a 10 zile de conflict între liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul, până astăzi, Sorin Grindeanu. Cel mai mult au avut de suferit cei cu rate în valută. În plus, anumite prețuri, precum cele pentru servicii telecom sau petrol, sunt legate de cotația unor valute și pot conduce, astfel, la prețuri mai mari.

 • Șeful UniCredit, pentru prima dată la București de la numire, anunță prioritățile grupului pentru România
  Șeful UniCredit, pentru prima dată la București de la numire, anunță prioritățile grupului pentru România
  21 iun 2017

  Întărirea poziției de piață și a performanței financiare, cu atenție pentru eficiența costurilor și calitatea activelor, sunt prioritățile grupului UniCredit pentru România, ca și pentru regiunea Europei Centrale și de Est, arată Jean-Pierre Mustier, CEO UniCredit, aflat în vizită la București pentru prima dată de la numirea sa în funcția de CEO al Grupului, în iulie 2016.

 • BCR parchează în Piața Universității un camion-școală cu ateliere distractive de educație financiară pentru copii
  BCR parchează în Piața Universității un camion-școală cu ateliere distractive de educație financiară pentru copii
  21 iun 2017

  BCR a lansat astăzi un program itinerant de educație financiară interactivă pentru copiii cu vârste între șapte și 14 ani, intitulat Școala de bani pe roți. Atelierele se vor desfășura într-un camion inedit, care va ajunge în mai multe orașe din țară.

 • Consultant JLL: Fondurile de pensii românești ar trebui să poată investi în piața imobiliară, ar crea stabilitate
  Consultant JLL: Fondurile de pensii românești ar trebui să poată investi în piața imobiliară, ar crea stabilitate
  21 iun 2017

  O lege a pensiilor care ar permite fondurilor de pensii românești să investească în piața imobiliară autohtonă ar crea stabilitate în acest sector și ar putea aduce un suflu de încredere investitorilor străini, a declarat miercuri, pentru News.ro, directorul general al companiei de consultanță imobiliară JLL România, Silviana Petre Badea.

 • Isărescu: Economia este dezechilibrată, prin susținerea consumului România finanțează locuri de muncă în exterior
  Isărescu: Economia este dezechilibrată, prin susținerea consumului România finanțează locuri de muncă în exterior
  21 iun 2017

  Economia românească este dezechilibrată de stimularea consumului, ceea ce duce la finanțează locuri de muncă în exterior, în condițiile în care importurile au crescut mai rapid decât exporturilor în ultimii doi ani, iar întreprinderile mici și mijlocii (IMM) au o mare nevoie de credite pentru investiții, a afirmat miercuri guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, în cadrul unei conferințe de presă organizată de BNR și Banca Europeană de Investiții (BEI)

 • Pe Profit Insider, investiții în străinătate ale KMG International, luate în calcul la stingerea datoriei istorice a Rompetrol față de România
  Pe Profit Insider, investiții în străinătate ale KMG International, luate în calcul la stingerea datoriei istorice a Rompetrol față de România
  21 iun 2017

  Investiții în străinătate ale KMG International, luate în calcul la stingerea datoriei istorice a Rompetrol față de România. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.