Economie

Pe Profit Insider, Legea insolvenței persoanelor fizice nu poate fi aplicată nici din august

Pe Profit Insider, Legea insolvenței persoanelor fizice nu poate fi aplicată nici din august

17 mar 2017

Legea insolvenței persoanelor fizice nu poate fi aplicată nici din august. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Pe Profit Insider, Turcia ar putea bloca vânzarea OMV Petrol Ofisi
  Pe Profit Insider, Turcia ar putea bloca vânzarea OMV Petrol Ofisi
  17 mar 2017

  Turcia ar putea bloca vânzarea OMV Petrol Ofisi. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Guvernul reintroduce obligativitatea contractelor colective de muncă, inclusiv în companii private, eliminată în 2011
  Guvernul reintroduce obligativitatea contractelor colective de muncă, inclusiv în companii private, eliminată în 2011
  17 mar 2017

  Contractele colective de muncă vor redeveni obligatorii atât în instituțiile publice, cât și în companii private, a anunțat ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea.

 • FMI estimează că aplicarea tuturor măsurilor promise de PSD costă bugetul 5,5% din PIB până în 2020
  FMI estimează că aplicarea tuturor măsurilor promise de PSD costă bugetul 5,5% din PIB până în 2020
  17 mar 2017

  Fondul Monetar Internațional (FMI) estimează că impactul asupra bugetului al tuturor măsurilor promise de PSD înainte de alegeri ar fi echivalent cu 5,5% din produsul intern brut (PIB) al României, a declarat vineri șeful delegației FMI în România, Reza Baqir, în cadrul conferinței de presă de la finalul misiunii.

 • EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, cele mai vândute vehiculele comerciale după eliminarea timbrului de mediu
  EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, cele mai vândute vehiculele comerciale după eliminarea timbrului de mediu
  17 mar 2017

  Cele mai vândute vehiculele comerciale după eliminarea timbrului de mediu. Top 10 autoutilitare SH de import. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • România a înregistrat în ianuarie cea mai mare creștere lunară a activităților de construcții din UE
  România a înregistrat în ianuarie cea mai mare creștere lunară a activităților de construcții din UE
  17 mar 2017

  România a înregistrat în ianuarie cea mai mare creștere a activităților de construcții din Uniunea Europeană, comparativ cu decembrie 2016, în timp ce la nivelul UE a avut loc o scădere de 1,5%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistică Eurostat.

 • EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, SIF Transilvania, obligată să plătească despăgubiri de peste 1 milion euro către manageri
  EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, SIF Transilvania, obligată să plătească despăgubiri de peste 1 milion euro către manageri
  17 mar 2017

  SIF Transilvania, obligată să plătească despăgubiri de peste 1 milion euro către manageri. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • În Tokyo există două locuri de muncă disponibile pentru fiecare aplicant
  În Tokyo există două locuri de muncă disponibile pentru fiecare aplicant
  17 mar 2017

  Recrutările de absolvenți din Japonia seamănă cu o scenă din filmul Matrix, cu o mulțime de studenți îmbrăcați în costume negre identice și cămăși albe care participă la seminarii, teste și interviuri. Chiar dacă numărul locurilor de muncă oferite este mai mare decât cel al solicitanților, acești ”agenți Smith” încă se luptă pentru poziții în marile companii, în timp ce angajatorii mai mici rămân fără cereri, relatează Bloomberg.

 • Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu: Creditele de angajament record din 2017, un "buget paralel" care va afcta puternic cheltuielile bugetare viitoare
  Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu: Creditele de angajament record din 2017, un "buget paralel" care va afcta puternic cheltuielile bugetare viitoare
  17 mar 2017

  Creditele de angajament din acest an contractate potrivit actualelor prevederi bugetare sunt de 3,5 ori mai mari decât cele de anul trecut și ar putea pune o presiune de 1% din PIB asupra bugetelor din anii viitori, susține, pe blogul său personal, Cosmin Marinescu, profesor universitar și consilier economic al președintelui Klaus Iohannis.

 • EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, investitorii de pe bursă vor intra sub protecția unui nou fond de compensare
  EXCLUSIV Pe Profit INSIDER, investitorii de pe bursă vor intra sub protecția unui nou fond de compensare
  17 mar 2017

  Investitorii de pe bursă vor intra sub protecția unui nou fond de compensare. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.