Stația de metrou Berceni este închisă, pentru modernizare, de azi până miercuri. O linie temporară RATB va prelua călătorii

Stația de metrou Berceni este închisă, pentru modernizare, de azi până miercuri. O linie temporară RATB va prelua călătorii
scris 12 aug 2017

Stația de metrou Berceni va fi închisă pentru modernizare instalațiilor de acces și control de sâmbătă până miercuri, Metrorex devansând lucrările aferente, care era coincideau cu începerea anului școlar, pentru a evita problemele de trafic ale călătorilor în perioada respectivă. 

Pentru a prelua călătorii, RATB va înființa linia navetă 625, care va funcționa pe un traseu comun cu cel al liniei 125.

Românii au luat cu asalt drumurile spre litoral și munte în minivacanță. Ce rute alternative recomandă poliția rutieră CITEȘTE ȘI Românii au luat cu asalt drumurile spre litoral și munte în minivacanță. Ce rute alternative recomandă poliția rutieră

Autobuzele liniei vor circula între terminalele "Vulcan Berceni" și "Peco Silflor Move", pe traseul Str. Dumitru Brumarescu, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Măgurele, Sos. Berceni, Șos. de Centură, și vor opri în stațiile aferente liniei 125.

Metrorex a solicitat Constructorului noului sistem de control-acces modificarea programului lucrarilor de modernizare a instalatiilor de taxare in statia de metrou Berceni. Astfe, pentru ca disconfortul resimtit de calatori sa fie minim, termenul stabilit initial (16 – 22 septembrie 2017), a fost modificat pentru 12-15 august, luându-se în considerare perioadele de trafic scăzut din timpul vacanței școlare și a concediilor. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metrou
berceni
statie
modernizare
inchidere
ratb
autobuz
metrorex