Fiscul execută Asesoft Technologies, înființată de Ghiță, și îi vinde casele cu 1 mil. euro pentru datorii RTV

Fiscul execută Asesoft Technologies, înființată de Ghiță, și îi vinde casele cu 1 mil. euro pentru datorii RTV

Sursa foto: Agerpres

Un număr de 9 apartamente din Ploiești aparținând firmei Asesoft Technologies, înființată de omul de afaceri Sebastian Ghiță, vor fi scoase la vânzare de Fisc în contul unor datorii ale RTV, imobilele fiind înscrise, conform informațiilor Profit.ro, ca garanție ipotecară pentru anumite eșalonări la plată ale acestor datorii, nerespectate în totalitate.

Apartamentele, situate în centrul municipiului Ploiești, pe strada Romană, au câte trei și patru camere, în suprafață cuprinsă între 90-139 metri pătrați, și vor fi scoase la vânzare prin licitație la prețuri cuprinse între 379.040 lei exclusiv TVA și 555.250 lei exclusiv TVA.

Suma totală pe care Fiscul speră să o obțină din vânzarea celor 9 apartamente se ridică la 4,1 milioane lei (aproximativ un milion de euro).

Imobilele au fost înscrise ca garanție ipotecară pentru datorii bugetare ale companiei RTV Satellite Net și sunt scoase acum la vânzare, conform informațiilor Profit.ro, pentru nerespectarea unor eșalonări la plată ale acestor datorii.

FOTO Camelia Voiculescu a rămas de Crăciun fără vila din Predeal, Fiscul a vândut-o la licitație CITEȘTE ȘI FOTO Camelia Voiculescu a rămas de Crăciun fără vila din Predeal, Fiscul a vândut-o la licitație

În evidența Ministerului Finanțelor, compania RTV Satellite Net figurează cu datorii totale de 8,8 milioane lei, în principal din TVA și impozitul pe venitul din salarii, fiind anunțată începerea procedurii de executare silită.

Firma Asesoft Technologies este administrată de către Vlad Dumitru Iacobescu, prezentat în presă ca fiind fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general al televiziunii de știri România TV, post controlat de Sebastian Ghiță.

Grupul de firme Asesoft a fost înființat de Sebastian Ghiță.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fisc
ghita
apartamente
asesoft