Gigantul american Amazon aduce bani la Iași

Gigantul american Amazon aduce bani la Iași
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 oct 2022

Amazon Development Center România, cu sediul în Iași, una din cele patru firme locale ale gigantului american Amazon, și-a majorat capitalul social cu 200 de milioane de lei, la 279,96 milioane de lei, prin aport în numerar al asociaților. Ultima majorare a avut loc în vara anului 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ce se va întâmpla pe piața de retail din România, cum pot fi atrași mai mulți clienți profitând de ridicarea restricțiilor, cum poți îmbina eficient canalul de vânzare online cu magazinul fizic va fi explicat la PROFIT E-Commerce.

Videoconferința, programată pentru 13 octombrie, este organizată cu sprijinul Alpha Bank și Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Firma este controlată de Amazon.com Sales (SUA) - 99% și Amazon Int'l (SUA) - 1%.

La începutul acestui an, gigantul american a capitalizat Amazon MSL România.Detalii AICI.

mindit.io vizează extinderea echipei CITEȘTE ȘI mindit.io vizează extinderea echipei

Gigantul american mai deține pe piața locală Amazon Data Services Romania, Amazon Web Services EMEA SARL Luxemburg Sucursala București, companie înființată în partea a doua a anului 2020, precum și Amazon MLS.

Afacerile Amazon în România au atins 650 milioane de lei în 2021, din care Amazon Development Center România a contribuit cu 555,3 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
romania
capitalizare