Gigantul american Amazon, la a doua infuzie de capital în România

Gigantul american Amazon, la a doua infuzie de capital în România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 ian 2022

Amazon MSL România, cu sediul în București, una din cele patru firme locale ale gigantului american Amazon, cu activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client), și-a majorat capitalul social cu 18,99 milioane de lei, la 20,46 milioane de lei, prin aport în numerar al asociaților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În vara anului 2021, Amazon a capitalizat și Amazon Development Center România, aportul în numerar depășind 77 milioane de lei

Firma este controlată de Amazon.com Sales (SUA) - 99% și Amazon Int'l (SUA) - 1%.

EXCLUSIV BCR Pensii vrea să devină administrator de pensii ocupaționale (Pilonul 4) CITEȘTE ȘI EXCLUSIV BCR Pensii vrea să devină administrator de pensii ocupaționale (Pilonul 4)

Gigantul american mai deține pe piața locală Amazon Data Services Romania, Amazon Development Center (Romania) și Amazon Web Services EMEA SARL Luxemburg Sucursala București, companie înființată în partea a doua a anului 2020.

Pe plan global, Amazon a înregistrat în 2020 vânzări de 386 miliarde de dolari. Lansat în iulie 1995, Amazon este cel mai puternic retailer online și unul dintre cei mai mari investitori în cercetare și dezvoltare la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
romania
capitalizare