Orange Services a fost preluată direct de acționarul majoritar al Orange România

Orange Services a fost preluată direct de acționarul majoritar al Orange România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 ian 2022

Atlas Services Belgium, acționarul majoritar al Orange România, liderul local al pieței de telecomunicații, a preluat toate acțiunile Orange Services, companie de servicii tehnologice. Compania era controlată integral și direct de Orange România, potrivit temene.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În 2020, conform celor mai recente date publice disponibile, Orange Services a raportat afaceri de 236,99 milioane de lei, de la 207,2 milioane de lei, iar profitul net s-a dublat, la 20,7 milioane de lei.

ULTIMA ORĂ Consiliul Concurenței investighează Orange și RCS&RDS cu suspiciunea de abuz de poziție dominantă la emiterea unui aviz. Inspecții și documente ridicate CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Consiliul Concurenței investighează Orange și RCS&RDS cu suspiciunea de abuz de poziție dominantă la emiterea unui aviz. Inspecții și documente ridicate

Compania numără aproape 1.070 de angajați.

Orange România este liderul pieței de telecomunicații, cu un business anual de peste un miliard de euro.

Atlas Services Belgium controlează 99,2% din acțiunile Orange România, restul revenind Radcom Inv, unde asociați sunt Liliana Rodica Dogaru - 50% și Computerland România - 50%. Asociatul unic al Computerland Romania este Nicolae Badea, conform termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange services
orange romania