iSTYLE, reseller Apple: Vrem să creștem cu 2 cifre în acest an. Accesorile reprezintă aproape 50% din vânzări. Ce cumpără românii și la ce preț

iSTYLE, reseller Apple: Vrem să creștem cu 2 cifre în acest an. Accesorile reprezintă aproape 50% din vânzări. Ce cumpără românii și la ce preț
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 oct 2018

Compania iSTYLE Retail SRL, care comercializează produse ale gigantului american Apple pe plan local, are ca obiectiv o creștere de două cifre a afacerilor în acest an, de la 34 milioane de euro în 2017, jumătate din vânzări fiind generate de accesorii, spune pentru Profit.ro Dragoș Vrînceanu, retail manager în cadrul companiei.

iSTYLEdeține nouă magazine în București și alte 5 orașe (Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și Timișoara), precum și magazinul online istyle.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

“Creșterea afacerilor din ultimii ani a fost generată de extinderea rețelei de magazine și investiții în programe de buyback și de finanțare persoane fizice și juridice, plus numeroase servicii oferite clienții”, spune Vrînceanu.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
ULTIMA ORĂ Gigantul Apple și-a înființat în România o firmă. Administrator este directorul de Corporate Law - International al companiei americane CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigantul Apple și-a înființat în România o firmă. Administrator este directorul de Corporate Law - International al companiei americane

În intervalul 2014 – 2017, afacerile iSTYLE au crescut de 10 ori, de la 15,72 milioane de lei la 156,77 milioane de lei.

Dacă în intervalul 2008 – 2013 compania a raportat în fiecare an pierdere, începând cu 2014 a intrat pe plus, care a crescut de la an la an. Astfel, profitul net atins în 2014 a fost de 317.438 lei și a urcat la 2 milioane de lei la finele anului trecut.

Potrivit lui Vrînceanu, vânzările de tablete iPad-uri au crescut cu peste 40% de la an la an în intervalul 2015 – 2017, pe fondul lansării iPad 6, un model mai accesibil ca preț și funcționalități apropiate de iPad Pro, cu toate că livrările de tablete au scăzut atât la nivel local, cât și internațional.

Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, la București: Am pierdut mult din ce era umanitatea, câteodată nu poți evita să fii sclavul tehnologiei CITEȘTE ȘI Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, la București: Am pierdut mult din ce era umanitatea, câteodată nu poți evita să fii sclavul tehnologiei

“Circa jumătate din vânzările iSTYLE provin din comercializarea accesoriilor, care domină numeric și ca suprafață de expunere celelalte produse expuse la vânzare. Prețul accesoriilor variază între sub 100 lei și până spre 2.000 de euro, cum ar fi boxele”, a spus reprezentantul companiei.

iSTYLE Retail SRL are circa 70 de angajați și este controlată integral de iSTYLE Professional Services, companie deținută de iSTYLE Cyprus Limited – 99,94% și Valeriu Adrian Ion – 0,06%.

viewscnt
Afla mai multe despre
istyle
apple
reseller
vanzarii
ipad
iphone
tablete
accesorii