Gala de decernare a Globurilor de Aur din 2021 va fi amânată cu aproape două luni

Gala de decernare a Globurilor de Aur din 2021 va fi amânată cu aproape două luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2020

Gala de decernare a trofeelor Globurile de Aur de anul viitor a fost amânată cu aproximativ două luni și va avea loc pe 28 februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ceremonia organizată de Asociația Presei Străine de la Hollywood (HFPA) va avea loc cu opt săptămâni înainte de cea a Academiei americane de film, reprogramată pentru 25 aprilie 2021, scrie News.ro.

Cazinoul Băilor din Vatra Dornei, cel mai vechi din România, va deveni muzeu - FOTO CITEȘTE ȘI Cazinoul Băilor din Vatra Dornei, cel mai vechi din România, va deveni muzeu - FOTO

Detalii referitoare la calendar vor fi anunțate în curând, a transmis organizația.

Gala Globurilor de Aur avea loc, în mod tradițional, în prima duminică a anului, dând startul sezonului premiilor la Hollywood. A fost deja anunțat, de la începutul anului, că gazdele ceremoniei de anul viitor vor fi actrițele Tina Fey și Amy Poehler.

Premiile sunt votate de un grup de 85 de jurnaliști, care scriu pentru publicații internaționale, spre deosebire de Oscaruri, care sunt votate de aproximativ 8.500 de membri ai Academiei. Având în vedere diferența, Oscarurile deseori au fost influențate de rezultatele Globurilor de Aur.

viewscnt
Afla mai multe despre
globurile de aur
premii
film