Licitație inedită: O gumă de mestecat consumată de Sir Alex Ferguson - vândută la un preț incredibil

Licitație inedită: O gumă de mestecat consumată de Sir Alex Ferguson - vândută la un preț incredibil
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2019

O gumă de mestecat, consumată de antrenorul Sir Alex Ferguson în ultimul meci de fotbal cu el pe bancă al echipei Manchester United, a fost vândută de un fan al echipei pe eBay la prețul incredibil de 456.000 euro.

În acea ultimă partidă, "Fergie" a mestecat din nou gumă de mestecat, cum procedura în numeroase partide oficiale în care antrena Manchester, și a aruncat-o la pământ într-un gest de furie.

Urmărește-ne și pe Google News

Indiferent dacă a fost o viziune minunată sau o decizie de extremă fanatism, un suporter United a luat acea bucată de guma de la sol și a pus-o mai târziu la vânzare pe eBay, relatează presa britanică. Incredibil, guma a fost vândută pentru 456.000 de euro.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO Primul restaurant subacvatic a fost deschis, 7.000 de clienți dornici să mănânce printre pești CITEȘTE ȘI FOTO Primul restaurant subacvatic a fost deschis, 7.000 de clienți dornici să mănânce printre pești

Ferguson, în vârstă de 76 de ani, a condus Manchester United la câștigarea a 38 de trofee în 26 de ani. El a părăsit United în mai 2013, având în palmares 13 titluri de campion al Angliei cu United, două trofee ale Ligii Campionilor, cinci trofee ale Cupei Angliei și patru trofee ale Cupei Ligii.

viewscnt
Afla mai multe despre
alex ferguson
guma de mestecat
licitatie
ebay