VIDEO Un startup susținut de Tim Cook și Eric Schmidt lansează un nou tip de duș

VIDEO Un startup susținut de Tim Cook și Eric Schmidt lansează un nou tip de duș
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 oct 2017

Nebia, un startup finanțat de doi dintre cei mai importanți oameni din rândul companiilor de tehnologie, promite să revoluționeze felul în care facem duș prin lansarea unui sistem mai eficient și mai econom.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania, cu sediul în San Francisco, lansează Nebia Spa Shower System, un duș care filtrează apa astfel încât să fie create mai multe picături de dimensiuni mai mici decât cele care rezultă în urma folosirii dușurilor actuale.

Nebia Spa Shower System costă 699 de dolari, cu doar 50 de dolari mai puțin decât iPhone 8, dar promite reducerea cu până la 70% a consumului de apă. Acesta creează milioane de picături minuscule care, conform producătorului, acoperă o suprafață de 10 ori mai mare decât în cazul dușurilor tradiționale.

Cei de la Nebia au calculat că, la nivelul costurilor din San Francisco, un om care face zilnic un duș de 10 minute va economisi într-un an 177 de dolari pe apă și încălzire.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Sistemul a fost testat de 1.000 de persoane timp de trei ani, iar printre aceștia s-au numărat șeful Apple, Tim Cook, și unul din fondatorii Google, Eric Schmidt, ambii fiind și finanțatori ai acestui produs.

Pentru testare, au fost instalate sisteme experimentale în diverse locații, inclusiv unele din sediile Apple și Google, precum și în vestiarul Universității Stanford.

Cei de la Nebia au lansat și un showroom spatele sediului central din San Francisco, unde doritorii pot încerca sistemul înainte să-l cumpere și unde săpunul și prosoapele sunt oferite gratuit.

viewscnt
Afla mai multe despre
nebia
dus
tim cook
eric schmidt