Logicom primește o infuzie de 6 milioane de euro

Logicom primește o infuzie de 6 milioane de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 12 feb 2024

Acționarii Logicom Information Technology Distribution, furnizor de soluții IT Cisco Systems, Intel, Microsoft, HP, subsidiara în România a grupului de companii Logicom Public înregistrat în Cipru, au semnat majorarea capitalului social cu 29,81 milioane de lei (6 milioane de euro), la 40,07 milioane de lei, prin aport în numerar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În urma operațiunii, Logicom Public Limited (Cipru) deține peste 99,99% din acțiunile companiei, iar Varnavas Irinarchos – 0,0001%.

DOCUMENT Amenzi de 5 ori mai mari pentru cei care circulă fără RCA, vânzarea în rate și franșiză CITEȘTE ȘI DOCUMENT Amenzi de 5 ori mai mari pentru cei care circulă fără RCA, vânzarea în rate și franșiză

În vara anului 2017, Logicom Information Technology a semnat un pre-acord de cumpărare a distribuitorului român IT Gemini, cu care concura pe piața locală.

Compania a fost înființată în luna mai 2007 cu scopul de a distribui pe piața românească soluții IT ale celor mai renumiți producători mondiali.

În 2022, subsidiara Logicom, cu 25 angajați, a avut afaceri de 382,02 milioane lei (+6% față de 2021) și o pierdere netă de 6,1 milioane de lei, în creștere cu 12% față de anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
logic it distribution
capital
creanta
datorie
infuzie