Agricover Credit semnează cu o mare companie de management al activelor din Elveția

Agricover Credit semnează cu o mare companie de management al activelor din Elveția
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 feb 2024

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a contractat un credit de 23,5 milioane de lei de la Symbiotics, companie elvețiană care furnizează servicii de management al activelor și finanțări, conform datelor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Agricover Credit IFN furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic.

FOTO Fermierii amenință că intră cu utilajele în Roma sa la Festivalul Sanremo. ”Ați vrut sclavi, ați găsit rebeli”, ”Lăsați-i să muncească pe mama și pe tata!” CITEȘTE ȘI FOTO Fermierii amenință că intră cu utilajele în Roma sa la Festivalul Sanremo. ”Ați vrut sclavi, ați găsit rebeli”, ”Lăsați-i să muncească pe mama și pe tata!”

Profitul net înregistrat de Agricover Credit IFN în 2022 a fost de 65,4 milioane de lei, sporul față de 2021 fiind de 19%. Mai multe detalii AICI.

Symbiotics a fost înființată în decembrie 2004 la Geneva, Elveția. Compania deține filiale în Mexic, Singapore, Cape Town și Londra.

VIDEO&FOTO Protest cu tractoare al agricultorilor în fața sediului Parlamentului European de la Strasbourg CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Protest cu tractoare al agricultorilor în fața sediului Parlamentului European de la Strasbourg

Din 2005, Symbiotics a realizat peste 7.700 de investiții, reprezentând peste 9,8 miliarde de dolari pentru 589 de companii din 96 de țări.

Compania gestionează un portofoliu total de 2,9 miliarde de dolari, repartizat în 23 de fonduri.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
symbiotics
credit