Loteria Română face primul pas spre comercializarea online a jocurilor

Loteria Română face primul pas spre comercializarea online a jocurilor
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 nov 2021

Tec Software Solutions a depus singura ofertă la licitația organizată de Compania Națională Loteria Română (CNLR) pentru furnizarea unei platforme online destinată organizării și exploatării jocurilor de tip loto pentru clienții care utilizează computere, telefoane inteligente și tablete. Cu o durată de 12 luni, contractul a fost estimat la 1,4 milioane de lei, fără TVA.

"Prin implementarea platformei online, CNLR urmărește creșterea gradului de digitalizare la nivelul instituției și asigurarea unui acces facil al clienților la produsele CNLR, aspect care poate genera un volum mai mare al vânzărilor", se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire, analizat de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În luna septembrie a acestui an, CNLR și Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea și dezvoltarea platformei informatice de comercializare a jocurilor loteristice online.

Înființată în anul 2014, societatea Tec Software Solutions desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă și a consemnat afaceri de 7,5 milioane de lei în 2020, de la 7,9 milioane de lei în 2019.

Cu sediul în Gherla (județul Cluj), societatea este controlată în mod egal de Emil Traian Rus și Cătălin Ciprian Stăncel, potrivit termene.ro.

Loteria Română își desfășoară activitatea prin intermediul unei rețele naționale care cuprinde sediul central, 41 de centre de profit și aproximativ 2.000 de agenții proprii și mandatare.

În 2020, operatorul de jocuri loto a avut o cifră de afaceri de 669,2 milioane de lei, de la 1,099 miliarde de lei în 2019, și un profit net de 23,4 milioane de lei, comparativ cu 111,3 milioane de lei în anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
loteria romana
platforma online
tec software
licitatie