Pegas intră pe piața bicicletelor și a vehiculelor electrice

Pegas intră pe piața bicicletelor și a vehiculelor electrice
scris 12 iul 2017

Atelierele Pegas, producătorul local de biciclete sub brandul renumit în anii 70 și 80,  controlat de Network One Distribution (NOD), companie deținută integral de Iulian Stanciu, șef al eMag.ro, anunță că intră pe piața bicicletelor și a vehiculelor electrice.

Lansarea colecției de biciclete și vehicule electrice este începând de astăzi și până duminică, în cadrul Festivalului Electric Castel de lângă Cluj-Napoca.

“Pegas intră în lumea electrică și acest pas vine ca o urmare firească a cerințelor actuale. Adaptarea la nevoile curente este un deziderat, iar colecția de biciclete și vehicule electrice sunt răspunsul nostru ferm la cerințele actuale”, spune Andrei Botescu, co-fondatorul Atelierelor Pegas.

Voucher de 500 de lei pentru cine vrea să își cumpere o bicicletă în București CITEȘTE ȘI Voucher de 500 de lei pentru cine vrea să își cumpere o bicicletă în București

Bicicletele Pegas au apărut pe piață la începutul anilor ‘70, fiind produse la fabrica de armament din Zărnești - “6 Martie”, redenumită Tohan Zărnești. În anii de glorie, fabrica producea lunar 30.000 de biciclete.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
atelierele pegas
afaceri
profit net