Generalul Gabriel Stătescu, trecut în rezervă săptămâna trecută din SRI, a fost numit consilier al premierului

Generalul Gabriel Stătescu, trecut în rezervă săptămâna trecută din SRI, a fost numit consilier al premierului
scris 14 mar 2017

Generalul Gabriel Stătescu, trecut în rezervă săptămâna trecută din SRI de către președintele Klaus Iohannis, a fost numit consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Sorin Grindeanu.

Conform unei decizii publicate luni în Monitorul Oficial, Gabriel Stătescu a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului ministru, scrie News.ro.

În 8 martie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă, la propunerea directorului SRI, a generalului de brigadă cu o stea Gabriel Stătescu, decretul fiind publicat în Monitorul Oficial.

STUDIU 1 din 3 angajatori din România intenționează să facă angajări în următorul trimestru. Care sunt cele mai căutate domenii CITEȘTE ȘI STUDIU 1 din 3 angajatori din România intenționează să facă angajări în următorul trimestru. Care sunt cele mai căutate domenii

Gabriel Stătescu a condus Direcția de comunicații și tehnologia informației din SRI.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gabriel statescu
sri
sorin grindeanu