Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă e candidatul PNL la prezidențiale. Marcel Ciolacu, deja în campanie. Dacă începi prea repede să alergi, s-ar putea ca finișul să nu îți aparțină

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă e candidatul PNL la prezidențiale. Marcel Ciolacu, deja în campanie. Dacă începi prea repede să alergi, s-ar putea ca finișul să nu îți aparțină
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2023

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a susținut, la Prima TV, că Nicolae Ciucă este în acest moment candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Rareș Bogdan respinge ideea unei candidaturi comune cu PSD pentru Cotroceni și militează ca liberalii să meargă într-o alianță de dreapta alături de USR. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Partidul are azi un candidat la prezidențiale. E Nicolae Ciucă. E foarte bun Nicolae Ciucă. A evoluat enorm în ultimele luni. Am fost în diverse locuri cu Nicolae Ciucă, și-n țară, și-n diaspora. E uman. Omul ăsta e uman și e sincer. Ce știe face și răspunde, ce nu știe, spune: ”Domnule, lăsați-mă să mă informez”. Nu e atotștiutor, nu e arogant, nu e corupt. E un om de bun simț”, l-a descris Rareș Bogdan pe liderul PNL Nicolae Ciucă. 

Rareș Bogdan respinge varianta unei candidaturi comune PSD-PNL la alegerile prezidențiale. 

Statul îi sancționează pe cei care respectă legea. Istoria unui proiect cu tot felul de prevederi aberante CITEȘTE ȘI Statul îi sancționează pe cei care respectă legea. Istoria unui proiect cu tot felul de prevederi aberante

În schimb, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan consideră că președintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, se află de trei, patru luni în campanie pentru alegerile prezidențiale, dar a precizat că dacă “începi prea repede să alergi s-ar putea ca finișul să nu îți aparțină”. 

“E de vreo trei, patru luni în campanie prezidențială”, a spus Rareș Bogdan despre Marcel Ciolacu.

Rareș Bogdan a explicat apoi că Marcel Ciolacu nu are siguranța câștigării alegerilor pentru că a început atât de repede campania electorală.

“Marcel Ciolacu este de vreo trei, patru luni în campanie prezidențială, dar din experiența mea ca fost jurnalist și din experiența mea ca actual lider PNL, dar observator al vieții politice, vă pot spune că dacă începi prea repede să alergi, s-ar putea ca finișul să nu-ți aparțină. Eu am văzut un lucru. Atunci când noi l-am lansat pe Klaus Iohannis, l-am lansat undeva la început de iulie. (…) L-am lansat pe domnul Klaus Iohannis, care a câștigat alegerile în noiembrie. Deci din iulie în noiembrie sunt vreo patru luni. Faptul că domnul Ciolacu a început atât de repede campania electorală nu îi dă neapărat siguranța câștigării alegerilor, mai ales că, dacă ne uităm în turul doi, dacă ajunge cu un candidat al dreptei, orice candidat al stângii pierde”, a afirmat Rareș Bogdan.

viewscnt
Afla mai multe despre
rareș bogdan
nicolae ciucă
marcel ciolacu
prezidențiale