Primăria Capitalei caută asigurător pentru Podul Grant

Primăria Capitalei caută asigurător pentru Podul Grant
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 7 mai 2019

Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București a inițiat o consultare a pieței pentru asigurarea privind toate riscurile lucrărilor de construcții și răspunderea constructorilor aferente lucrărilor de reabilitare și consolidare a Podului Grant.

Suma asigurată este egală cu valoarea contractului, respectiv 41,1 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 2 ani (proiectare și executie).

Urmărește-ne și pe Google News

“În prezentarea ofertelor se vor avea în vedere cel puțin următoarele: 1. Paguba materiala calculata la valoarea totala a contractului de lucrari inclusiv lucrări permanente sau temporare care se pun în operă, vătămări de persoane care au contract de muncă cu antreprenorul sau avarieri ale autovehiculelor. De asemenea, evenimentele naturale catastrofale. 2. Răspunderea civilă față de terți ( daune materiale si vatamari corporale pe întreaga perioadă)”, se arată în anunțul de consultare.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Pierderile Gothaer România - duble. Unul dintre motive, legat de un reasigurător din Australia CITEȘTE ȘI Pierderile Gothaer România - duble. Unul dintre motive, legat de un reasigurător din Australia

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București, a anunțat, la începutul lunii aprilie, că începe lucrările de reabilitare și consolidare a Podului Grant, după mai bine de 12 ani de la ultimele reparații.

Pasajul supratraversează liniile de cale ferată și face legătura între Bulevardul Ion Mihalache și Calea Giulești. De luni, 08.04.2019, ora 11.00, se închide breteaua care urcă din Calea Griviței spre Gara de Nord.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul grant
lucrari
asigurare