RBC preia Fullscreen Digital, un business de aproape 8 milioane de lei

RBC preia Fullscreen Digital, un business de aproape 8 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 dec 2022

Romanian Business Consult (RBC), integrator de soluții de IT pentru industria de retail cu afaceri de 164,1 milioane de lei în 2021, a preluat pachetul integral de acțiuni al societății locale de inginerie software Fullscreen Digital, transferul fiind aprobat  într-o ședință în data de 31 octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Acțiunile au fost vândute de Welink IT Solutions Limited (Cipru) - 65%, Vlad Costin Bomboe - 30% și Adrian Victor Lupu - 5%.

FAN Courier încheie anul cu afaceri de peste 225 milioane de euro și investiții record. Impact puternic la profitabilitate. Compania vizează poziția de lider în Republica Moldova și extinderea pe alte piețe internaționale CITEȘTE ȘI FAN Courier încheie anul cu afaceri de peste 225 milioane de euro și investiții record. Impact puternic la profitabilitate. Compania vizează poziția de lider în Republica Moldova și extinderea pe alte piețe internaționale

Fullscreen Digital a consemnat în 2021 afaceri de 7,6 milioane de lei, în creștere cu 3% față de anul precedent și o pierdere netă de 1,6 milioane de lei, de la un minus de 2,2 milioane de lei în 2020.

RBC este controlată integral de Bluekit Limited (Cipru), conform termene.ro.

Recent, cum a anunțat Profit.ro, a cumpărat și SmartPay Software.

În decembrie 2020, Romanian Business Consult a preluat Ropeco, furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar.

viewscnt
Afla mai multe despre
rbc
fullscreen digital
tranzactie