RCS&RDS și Telekom Romania se bat pe contul de telefonie al Internelor

RCS&RDS și Telekom Romania se bat pe contul de telefonie al Internelor
scris 12 apr 2017

RCS&RDS și asocierea formată din Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications au depus oferte pentru furnizarea către Ministerul Afacerilor Interne (MAI) de servicii de telefonie și de închiriere de linii pentru toate unitățile instituției. Contractul este estimat la 8,64 milioane de euro, fără TVA, pentru intervalul mai 2017 – decembrie 2019 (32 de luni).

În prezent, aceste servicii sunt furnizate de Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom), care a câștigat o licitație în noiembrie 2013 pentru suma de 24,31 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 26,85 milioane de lei, fără TVA. Compania a fost singurul ofertant.

RCS&RDS și Telekom sunt doi dintre cei mai mari jucători locale de telecomunicații după numărul de clienți și cifra de afaceri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rcs&rds
telekom
licitatie
oferte
ministerul afacerilor interne