Regizoarea Chris Simion vrea să strângă 1 milion de euro pentru primul teatru privat construit de la zero. Campania începe în aprilie

Regizoarea Chris Simion vrea să strângă 1 milion de euro pentru primul teatru privat construit de la zero. Campania începe în aprilie
scris 20 mar 2017

Chris Simion, regizoare de teatru și scriitoare, vrea să strângă 1 milion de euro pentru a construi, de la zero, un teatru privat, campania de strângere de fonduri urmând să fie lansată pe 3 aprilie, la Teatrul Metropolis din București.

''După 18 ani de experiență atât în teatrul instituțional, cât și în cel independent, m-am convins că, dacă vreau să las ceva în urmă...soluția este pe cont propriu. Teatrele private / independente din România își desfășoară activitatea în clădiri deja existente. Din 1946, deci de 71 de ani, nu s-a construit niciun teatru privat de la zero'', a transmis Profit.ro Chris Simion.

În vara anului trecut, ea anunța că a vândut casa bunicii sale și a cumpărat un teren pe care va construi primul teatru independent din România. Construcția, în cadrul proiectului grivita53.ro, era anunțată în prezența scriitorului și eseistului francez Pascal Bruckner.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
chris simion
teatru