Sute de blocuri din toate sectoarele Capitalei, fără apă caldă și căldură. Anunțul lui Nicușor Dan

Sute de blocuri din toate sectoarele Capitalei, fără apă caldă și căldură. Anunțul lui Nicușor Dan
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2022

Sute de blocuri din toate sectoarele Capitalei sunt nealimentate cu apă caldă și căldură, problemele accentuându-se de săptămâna trecută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Primarul Nicușor Dan a reacționat și spune că situația s-a înrăutățit și din cauza capacităților de producție ale Elcen și face o estimare privind rezolvarea avariilor, scrie Hotnews.ro.

TABEL Noi ieftiniri: Carburanții au ajuns la nivelul din urmă cu o lună și jumătate CITEȘTE ȘI TABEL Noi ieftiniri: Carburanții au ajuns la nivelul din urmă cu o lună și jumătate

Nicușor Dan spune că este la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută, și că astăzi a avut o discuție cu Elcen și cu Termoenergetica.

„Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutățirea de săptămâna trecută a venit de la capacitățile de producție ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăți la început de sezon rece. Acestea s-au remediat la sfârșitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârșitul acestei săptămâni la CET Vest și se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud. Tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni și centrala provizorie de la Titan. Acum se lucrează și la avaria apărută în cursul dimineții, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului. Vă asigur de buna credință a tuturor oamenilor implicați care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, afirmă primarul Capitalei.

Sute de blocuri sunt nealimentate cu apă caldă și căldură. Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a anunțat oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare, în mai multe zone din toate sectoarele Capitalei.

Lista blocurilor afectate

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
caldura