ULTIMA ORĂ Al cincilea caz de coronavirus, un tânăr de 16 ani, confirmat în România

ULTIMA ORĂ Al cincilea caz de coronavirus, un tânăr de 16 ani, confirmat în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2020

Un băiat de 16 ani din Timișoara este cel de-al cincilea caz confirmat de infectare cu coronavirus din România, el fiind nepotul bărbatului infectat și internat în cursul zilei de marți, la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, a declarat, miercuri, că analizele făcute în cursul acestei zile la contacții pacienților internați cu coronavirus au arătat că infecția există la un băiat de 16 ani, scrie News.ro

A fost descoperită poate cea mai mare tăiere ilegală de pădure din România în ultimii cinci ani. Ministrul Mediului: Îi vreau cu cătușe pe mâini pe toți cei care fură din pădurile României CITEȘTE ȘI A fost descoperită poate cea mai mare tăiere ilegală de pădure din România în ultimii cinci ani. Ministrul Mediului: Îi vreau cu cătușe pe mâini pe toți cei care fură din pădurile României

"Analizele efectuate astăzi sunt toate negative cu excepția unui contact din familia bărbatului. Este vorba de băiatul de 16 ani. Acesta va fi adus cu izoleta la spital”, a declarat Virgil Musta.

Medicii din Timișoara au făcut, miercuri, 19 teste la persoanele care au intrat în contact cu cei doi pacienți deja internați la spital cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 38 de ani și un bărbat de 47 de ani. Cei doi s-au întors din Italia cu același avion și au stat unul alături de celălalt în avion.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
victor costache.