ULTIMA ORĂ Italia, țară cu numeroși români, anunță primul caz cu varianta Omicron

ULTIMA ORĂ Italia, țară cu numeroși români, anunță primul caz cu varianta Omicron
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2021

Un prim caz cu varianta Omicron a coronavirusului a fost depistat în Italia, a anunțat Institutul Superior de Sănătate (ISS), care depinde de guvernul italian, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ce vor face autoritățile și care este planul strategic pentru salvarea vieții românilor în contextul pandemic actual sunt teme care vor fi anunțate la Videoconferința Profit Health.forum - Sistemul sanitar, între pandemie și criza economică. Unde este pacientul? Ediția a IX-a  

Videoconferința, organizată cu sprijinul Bristol Myers Squibb și Nordis Group, programată pentru 9 decembrie, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

DETALII AICI

Peste 1,2 milioane de români trăiesc în Italia.

"Proba pozitivă" a fost depistat la un pacient care a venit din Mozambic, a precizat ISS într-un comunicat. "Pacientul și membrii familiei sale se simt bine", arată news.ro.

Italia, care a plătit un preț mare cu mai mult de 133.000 de morți de la începutul pandemiei, înregistrează de mai multe zile peste 10.000 de noi cazuri zilnic (12.877 sâmbătă).

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Și Germania a confirmat, sâmbătă, primele două cazuri de contaminare cu varianta Omicron a Covid-19, la călători care au sosit din Africa de Sud pe aeroportul din Munchen, au anunțat autoritățile locale.

"Două cazuri suspecte ale noii variante a coronavirusului Omicron, clasată ca variantă îngrijorătoare de OMS, au fost confirmate în Bavaria", a declarat într-un comunicat Ministerul Sănătății din acest land din sudul Germaniei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
italia
virus