UPDATE - Se închide stația de metrou Piața Victoriei

UPDATE - Se închide stația de metrou Piața Victoriei
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2016

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a transmis Metrorex să închidă una dintre cele mai importante stații de metrou, Piața Victoriei. Decizia a fost luată după ce o persoană și-a prins un picior între peron și vagon.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

ANPC a primit o reclamație care arată că distanța dintre peron și tren este prea mare, fapt care poate conduce la accidente, cum a fost și cazul recent în care o femeie s-a accientat. Este o decizie în premieră absolută. Stația Piața Victoriei este cea mai mare și una dintre cele două unde se întâlnesc liniile  M2 și M1.

“În urma primirii unei reclamații a unui consumator care și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și marginea peronului, o echipă de comisari din cadrul CPC al Mun. București s-a deplasat la stația de metrou Piața Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate. A fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului până la remedierea deficiențelor.”, arată un comunicat al ANPC.

PRECIZARE (14:50) - Oficialii ANPC revin. Președintele instituției: Cred că Metrorex va remedia rapid și nu va intra măsura cu suspendarea

Circulația metroului la Piața Victoriei nu a fost oprită și accesul în stație nu va fi suspendat, a declarat, pentru Profit.ro, Marcel Bogdan Pandelică, președintele ANPC, care crede că Metrorex va remedia rapid problema. 

Oficialul ANPC se așteaptă ca Metrorex să îngusteze rapid spațiul dintre peron și vagon, astfel încât astfel de accidente să nu mai fie posibile. ANPC nu a impus un termen și va verifica ce măsuri a luat Metrorex. Mai multe detalii aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
inchidere metrou
anpc
pita victoriei