ANAF anunță redefinirea portofoliului de mari contribuabili, ca urmare a modificării criteriilor de selecție

ANAF anunță redefinirea portofoliului de mari contribuabili, ca urmare a modificării criteriilor de selecție
scris 25 nov 2021

ANAF anunță redefinirea portofoliului de mari contribuabili, ca urmare a modificării criteriilor de selecție. Astfel, de la 1 ianuarie 2022, vor exista 3.364 de mari contribuabili.

”Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intrã în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscalã nr.1721/2021, privind organizarea activitãții de administrare a marilor contribuabili, prin care Agenția a revizuit criteriile de selecție a acestora. Ca urmare a acestor reglementãri, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administrați la nivelul Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili”, a transmis ANAF. 

Bloomberg: UE va limita la 9 luni perioada în care persoanele vaccinate pot călători. După acest interval, ar putea fi necesare doze \ CITEȘTE ȘI Bloomberg: UE va limita la 9 luni perioada în care persoanele vaccinate pot călători. După acest interval, ar putea fi necesare doze "booster"

Sursa citată a precizat că noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OpANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secțiunea Infopublice, și pe pagina de internet a direcției generale, scrie News.ro

Contribuabilii vizați de reîncadrare vor fi informați prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcției Generale de Administrare a Marilor 

Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenției, cu privire la noua arondare.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
mari contribuabili