Cel mai rapid ritm de creștere a salariilor din Marea Britanie din ultimii zece ani

Cel mai rapid ritm de creștere a salariilor din Marea Britanie din ultimii zece ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2019

Majorarea salariilor în Marea Britanie a fost peste așteptări în trimestrul patru din 2018, în timp ce rata angajării a ajuns la cel mai ridicat nivel din 1971, arată datele publicate marți de Oficiul Național de Statistică (ONS), transmit BBC și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Câștigurile totale, excluzând bonusurile, au urcat în ritm anual cu 3,4% în ultimele trei luni din 2018. Este cel mai rapid ritm de la mijlocul lui 2008. Economiștii intervievați de Reuters se așteptau la un avans de 3%, scrie Agerpres.

Aproape 40% dintre angajații din România sunt plătiți cu salariul minim pe economie CITEȘTE ȘI Aproape 40% dintre angajații din România sunt plătiți cu salariul minim pe economie

Incluzând bonusurile, salariile au crescut tot cu 3,4%, în linie cu estimările analiștilor.

Oficiul Național de Statistică a anunțat că rata șomajului a scăzut la 4% în trimestrul patru din 2018, de la 4,1% în precedentele trei luni. Este cel mai redus nivel din perioada decembrie 1974 - februarie 1975.

viewscnt
Afla mai multe despre
salarii marea britanie