Cel mai rapid ritm de creștere a salariilor din Marea Britanie din ultimii zece ani

Cel mai rapid ritm de creștere a salariilor din Marea Britanie din ultimii zece ani
scris 20 feb 2019

Majorarea salariilor în Marea Britanie a fost peste așteptări în trimestrul patru din 2018, în timp ce rata angajării a ajuns la cel mai ridicat nivel din 1971, arată datele publicate marți de Oficiul Național de Statistică (ONS), transmit BBC și Reuters.

Câștigurile totale, excluzând bonusurile, au urcat în ritm anual cu 3,4% în ultimele trei luni din 2018. Este cel mai rapid ritm de la mijlocul lui 2008. Economiștii intervievați de Reuters se așteptau la un avans de 3%, scrie Agerpres.

Aproape 40% dintre angajații din România sunt plătiți cu salariul minim pe economie CITEȘTE ȘI Aproape 40% dintre angajații din România sunt plătiți cu salariul minim pe economie

Incluzând bonusurile, salariile au crescut tot cu 3,4%, în linie cu estimările analiștilor.

Oficiul Național de Statistică a anunțat că rata șomajului a scăzut la 4% în trimestrul patru din 2018, de la 4,1% în precedentele trei luni. Este cel mai redus nivel din perioada decembrie 1974 - februarie 1975.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
salarii marea britanie