Cîțu: Succesul IMM Invest e incontestabil - 8.368 de firme au luat credite în valoare de 7.2 miliarde de lei, ”un record absolut”

Cîțu: Succesul IMM Invest e incontestabil - 8.368 de firme au luat credite în valoare de 7.2 miliarde de lei, ”un record absolut”
scris 29 iun 2020

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, afirmă că succesul IMM Invest este incontestabil, beneficiind de credite 8.368 de firme. Valoarea creditelor acordate depășește 7,2 miliarde ceea ce ministrul anunță că este ”un record absolut”.

”Succesul IMM Invest INCONTESTABIL! Până acum: 8.368 de firme!!! 7.2 miliarde lei credite acordate!!! Un record absolut”, a scris, luni, pe Facebook, ministrul Finanțelor. Multe firme însă nu au fost acceptate până la acest moment de bănci, nefiind considerate viabile.

Schimbări pentru firme și antreprenori. Iohannis - obligat să promulge legea CITEȘTE ȘI Schimbări pentru firme și antreprenori. Iohannis - obligat să promulge legea

Acesta anunță că deja creditele prin IMM Invest reprezintă 10.5% din stocul total de credite în lei pentru companii.

”Anul trecut rata lunară de creștere a stocului de credite pentru companii era de aproximativ un miliard de lei pe lună.  Așa cum anticipam, IMM Invest, lansat de Guvernul PNL, este cel mai important program pentru IMM -uri din ultimii 30 de ani”, a mai scris ministrul Finanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
florin cîțu
imm invest