Dinu Bumbăcea revine în PwC România ca Partener și coordonator al departamentului Consultanță pentru Afaceri

Dinu Bumbăcea revine în PwC România ca Partener și coordonator al departamentului Consultanță pentru Afaceri
scris 28 ian 2020

PwC România anunță că, începând cu 3 februarie, Dinu Bumbăcea revine în companie pe poziția de Partener și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri.

Dinu Bumbăcea are peste 27 experiență în servicii profesionale, din care 19 ca Partener. El și-a început cariera în PwC România, unde a petrecut peste 18 ani, iar în ultimii 8 ani a ocupat poziția de Partener și Lider de departament în cadrul altor companii de consultanță.

ANAF - record de români bogați verificați, dar minim istoric de venituri nedeclarate pe caz investigat CITEȘTE ȘI ANAF - record de români bogați verificați, dar minim istoric de venituri nedeclarate pe caz investigat

Pe parcursul carierei sale, Dinu Bumbăcea a coordonat o gamă variată de proiecte de consultanță atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est, în diferite industrii incluzând servicii financiare, energie, telecomunicații, servicii de sănătate, sector public și fonduri de investiții.

Dinu Bumbăcea este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc românia
dinu bumbăcea