După minivacanța din august, ANAF prelungește programul de lucru până pe 7 septembrie

După minivacanța din august, ANAF prelungește programul de lucru până pe 7 septembrie
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 22 aug 2018

ANAF a prelungit programul de lucru în perioada 20 august – 7 septembrie, pentru a recupera cele două zile libere acordate de Guvern pe 16 și 17 august. Astfel, de luni până vineri, ANAF și administrațiile județene din subordine vor avea un program mai lung cu o oră, iar vineri, cu o jumătate de oră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul program al sediului central al ANAF este, în perioada 20 august – 7 septembrie, 8.30-18 de luni până joi, iar vineri, între 8.30-15.45. În cazul administrațiilor județene, programul este 8-16.30 de luni până joi, iar vineri este 8-14.50.

Bugetarii vor avea o nouă minivacanță, la mijlocul lunii august. Ce alte zile libere vor fi în 2018 CITEȘTE ȘI Bugetarii vor avea o nouă minivacanță, la mijlocul lunii august. Ce alte zile libere vor fi în 2018

Guvernul a decis, la începutul lunii august, ca zilele de 16 și 17 august 2018, care urmează sărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului, din 15 august, să fie zile libere. Adormirea Maicii Domului este prin lege zi liberă.

Zilele libere acordate trebuie recuperate în 25 august și 1 septembrie, zile de sâmbătă în care bugetarii ar lucra în program normal, sau prin prelungirea timpului de lucru în zilele de lucru, până pe 7 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
fisc
firme
contribuabili
program