EXCLUSIV Antifrauda se duce la Untold

EXCLUSIV Antifrauda se duce la Untold
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 3 aug 2023

Inspectorii Antifraudă vor intensifica acțiunile de verificare a activităților economice în zona Cluj-Napoca, în contextul desfășurării festivalului Untold în următoarele zile, potrivit informațiilor Profit.ro. Direcția Antifraudă a ANAF va desfășura un număr mai mare de inspectori și va avea personal inclusiv în spațiile unde se desfășoară evenimentul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cum festivalul și activitățile conexe au un sistem de plăți cu o monitorizare foarte bună, atenția și controlele vor viza, în cea mai mare măsură, diversele activități economice din spațiile adiacente, specifice zonelor mai aglomerate, printre care comerț, restaurante etc.

Interesul inspectorilor vizează, în principal, fiscalizarea bunurilor și serviciilor în zonele adiacente festivalului, inclusiv utilizarea caselor de marcat.

Chef Adrian Hădean iese și el împotriva noilor măsuri fiscale pregătite de Guvern: Statul nu știe să țină vaca vie, o vrea și mâncată, și în grajd, da’ să mai dea și lapte CITEȘTE ȘI Chef Adrian Hădean iese și el împotriva noilor măsuri fiscale pregătite de Guvern: Statul nu știe să țină vaca vie, o vrea și mâncată, și în grajd, da’ să mai dea și lapte

Untold are loc în acest an în perioada 3-6 august. Evenimentul începe joi, la ora 16:00. În toate cele patru zile și patru nopți, accesul în festival se face între orele 16:00 - 05:00.

A opta ediție a festivalului Untold aduce peste 250 de artiști naționali și internaționali. Aproximativ 800 de agenți de securitate privată vor contribui la menținerea ordinii și a liniștii în perimetrul evenimentul. Vor fi amplasate si două spitale mobile și trei puncte de prim-ajutor în zona festivalului.

Mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor, printre care Jandarmeria, Poliția, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum și efectivele Poliției Locale, vor fi prezente pe toată durata celor patru zile de festival, asigurându-se că măsurile de siguranță sunt respectate.

viewscnt
Afla mai multe despre
untold
antifrauda
inspectori
cluj-napoca