Județul Sbiu se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă, potrivit datelor Inspectoratului Teritorial de Muncă

Județul Sbiu se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă, potrivit datelor Inspectoratului Teritorial de Muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2018

Județul Sibiu se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă, arată un raport al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Județul Sibiu se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă. Acest lucru se reflectă și în mobilitatea forței de muncă, aspect semnalat instituției noastre de către angajatorii din județ, dar constatat și în controalele efectuate de inspectorii de muncă. Conform rapoartelor din registrul general de evidență a salariaților transmise de Inspecția Muncii, în perioada ianuarie - septembrie 2018 s-au înregistrat un număr total de 56.495 contracte individuale de muncă noi, care reprezintă 36% din numărul total al contractelor individuale de muncă active la sfârșitul lunii septembrie 2018, și un număr total de 61.029 contracte individuale de muncă încetate care reprezintă 39% din numărul total al contractelor individuale de muncă active la sfârșitul lunii septembrie 2018", au informat reprezentanții ITM Sibiu, potrivit Agerpres.

Samsung Electronics a obținut rezultate record în T3, dar a redus cheltuielile de capital în 2018, avertizând că cererea puternică de cipuri s-a încheiat CITEȘTE ȘI Samsung Electronics a obținut rezultate record în T3, dar a redus cheltuielile de capital în 2018, avertizând că cererea puternică de cipuri s-a încheiat

Numărul angajatorilor activi a crescut cu aproape 20%, în ultimii trei ani, în județul Sibiu, susțin inspectorii de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
sibiu
itm
lociri de munca