Numărul firmelor care și-au suspendat activitatea crește

Numărul firmelor care și-au suspendat activitatea crește
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2018

Numărul total al firmelor care și-au suspendat activitatea a crescut în primele șase luni ale acestui an față de perioada similară din 2017, de la 7.597 la 9.618, conform datelor centralizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai mare număr de firme care și-au suspendat activitatea a fost înregistrat în București - 1.162 și în județele Bihor - 510, Cluj - 451 și Prahova - 368, transmite Agerpres.

Raportat la primele șase luni din 2017, scăderi ale numărului de firme care și-au suspendat activitatea au fost consemnate doar în județele Dolj (minus 15,10%) și Giurgiu (minus 1,9%).

Ironie: Fiscul se mută în fostul sediu al televiziunilor Antena, după ce i l-a confiscat. Clădirea - dorită și de DNA și Gabriel Oprea CITEȘTE ȘI Ironie: Fiscul se mută în fostul sediu al televiziunilor Antena, după ce i l-a confiscat. Clădirea - dorită și de DNA și Gabriel Oprea

Creșterile cele mai semnificative ale suspendărilor au fost înregistrate în județele Vrancea (plus 71%), Mehedinți (plus 60%) și Argeș (plus 57,07%).

viewscnt
Afla mai multe despre
firme
suspendat