Numărul firmelor care și-au suspendat activitatea crește

Numărul firmelor care și-au suspendat activitatea crește
scris 9 aug 2018

Numărul total al firmelor care și-au suspendat activitatea a crescut în primele șase luni ale acestui an față de perioada similară din 2017, de la 7.597 la 9.618, conform datelor centralizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Cel mai mare număr de firme care și-au suspendat activitatea a fost înregistrat în București - 1.162 și în județele Bihor - 510, Cluj - 451 și Prahova - 368, transmite Agerpres.

Raportat la primele șase luni din 2017, scăderi ale numărului de firme care și-au suspendat activitatea au fost consemnate doar în județele Dolj (minus 15,10%) și Giurgiu (minus 1,9%).

Ironie: Fiscul se mută în fostul sediu al televiziunilor Antena, după ce i l-a confiscat. Clădirea - dorită și de DNA și Gabriel Oprea CITEȘTE ȘI Ironie: Fiscul se mută în fostul sediu al televiziunilor Antena, după ce i l-a confiscat. Clădirea - dorită și de DNA și Gabriel Oprea

Creșterile cele mai semnificative ale suspendărilor au fost înregistrate în județele Vrancea (plus 71%), Mehedinți (plus 60%) și Argeș (plus 57,07%).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
firme
suspendat