Numărul insolvențelor a scăzut

Numărul insolvențelor a scăzut
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2019

Numărul societăților comerciale și persoanelor fizice autorizate intrate în insolvență a scăzut cu 28,76%, în primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similară din 2018, la 3.196 de insolvențe, conform datelor publicate pe site-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele mai multe firme și PFA-uri intrate în insolvență au fost înregistrate în București, respectiv 551, în scădere cu 38,57% față aceeași perioadă din 2018. Ierarhia continuă cu județele Bihor - cu 240 de insolvențe (-18,09%), Constanța - cu 169 (-29,29%) și Timiș - 168 (- 20%), scrie Agerpres.

FMI avertizează - îmbătrânirea și migrația vor avea efecte majore. Forța de muncă se va reduce cu un sfert. Statele din Europa Centrală, de Est și Europa de Sud-Est - mai afectate CITEȘTE ȘI FMI avertizează - îmbătrânirea și migrația vor avea efecte majore. Forța de muncă se va reduce cu un sfert. Statele din Europa Centrală, de Est și Europa de Sud-Est - mai afectate

Pe domenii de activitate, cel mai mare număr de insolvențe s-a înregistrat în ianuarie-mai în comerțul cu ridicata și cu amănuntul; repararea autovehiculelor și motocicletelor, respectiv 991 (minus 29,32%).

În luna iunie, au fost înregistrate 560 de insolvențe, cele mai multe în București (83).

viewscnt
Afla mai multe despre
onrc
insolvente