Patru din zece șoferi care au trecut podul de la Fetești în primele cinci luni au plătit cash la stația de taxare

Patru din zece șoferi care au trecut podul de la Fetești în primele cinci luni au plătit cash la stația de taxare
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2017

Numărul total de șoferi care au trecut podul de la Fetești în perioada 1 ianuarie – 5 iunie 2017, detectați automat că au plătit, a fost de 1,51 milioane, din care 37,5% au preferat să achite cash la stația de taxare, iar restul prin SMS, prin stațiile de distribuție carburanți și portaluri web, potrivit datelor publicate joi de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, 566.671 șoferi au ales să achite cash tariful de trecere la stația de taxare Fetești în perioada 1 ianuarie – 5 iunie 2017, potrivit datelor CNAIR, scrie News.ro.

În plus, 1,17 milioane de șoferi au folosit benzile marcate "e-tarif", dar numai pentru 943.181 s-a regăsit automat o plată efectuată în termenul legal.

Taste the feeling. Finanțele analizează oportunitatea supraimpozitării alimentelor și băuturilor cu un conținut ridicat de zahăr CITEȘTE ȘI Taste the feeling. Finanțele analizează oportunitatea supraimpozitării alimentelor și băuturilor cu un conținut ridicat de zahăr

Numărul total de treceri achitate, în cazul vehiculelor care au folosit benzile marcate "e-tarif", a fost de 1,035 milioane, în contextul în care numărul tranzacțiilor a fost de 645.937 în perioada amintită.

Din numărul total de treceri achitate de cei care au utilizat benzile ”e-tarif”, prin SMS au fost plătite 306.883 treceri, 29,6% din total, iar restul prin stațiile de distribuție carburanți și portaluri web (728.373 de treceri).

Totodată, 79,5% din aceste treceri au fost achitate de șoferii de autoturisme sau de vehicule de transport marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul de la fetesti
taxare