Platforma Ghișeul.ro a ajuns la un milion de utilizatori

Platforma Ghișeul.ro a ajuns la un milion de utilizatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2021

Platforma digitală Ghișeul.ro a înregistrat utilizatorul cu numărul un milion, informează Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"La zece ani de la crearea sa, platforma Ghișeul.ro face istorie, înregistrând astăzi recordul absolut pentru administrația publică din România: prima platformă digitală a statului român care ajunge la 1.000.000 de utilizatori. În plus față de creșterea exponențială a utilizatorilor noi, în doar trei luni platforma a procesat aproximativ 950.000 de tranzacții, în valoare de aproape 350.000.000 lei. Tot mai mulți români au descoperit că ghișeul digital este simplu de utilizat, rapid și sigur. În final, țin să reamintesc că românii mai au la dispoziție doar 3 zile pentru a beneficia de reducerea de 10% la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru persoanele fizice", a declarat Octavian Oprea, președintele interimar al ADR.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

De la începutul anului 2021, peste 230.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro, echivalentul unei medii de aproape 2.700 de utilizatori noi în fiecare zi.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de ADR și APERO.

viewscnt
Afla mai multe despre
ghișeul.ro
plata taxe