Poliția Constanța anunță cinci percheziții într-un dosar de evaziune pe plajă. Băiatul de la beach-bar și șezlonguri, suspectat că nu a declarat venituri de peste 643.000 în 2019 și 2020

Poliția Constanța anunță cinci percheziții într-un dosar de evaziune pe plajă. Băiatul de la beach-bar și șezlonguri, suspectat că nu a declarat venituri de peste 643.000 în 2019 și 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2023

Cinci percheziții au fost făcute de polițiștii constănțeni într-un dosar de evaziune fiscale, iar un bărbat este suspectat că a obținut venituri de peste 643.000 de lei pe care nu le-a declarat din activități desfășurate la beach bar și din închiriere șezlonguri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au transmis sâmbătă, că polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au făcut vineri, cinci percheziții domiciliare într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

“Perchezițiile au avut loc în municipiile Constanța și București, precum și în orașul Otopeni, județul Ilfov, la locuința unei persoane și sediile și punctele de lucru a trei societăți comerciale pe care aceasta le administrează.

Ministrul Energiei: Nu vom avea probleme în asigurarea consumului intern de gaz în iarnă. Nu mai importăm deloc de la ruși. În 2027, prin Neptun Deep, ne vor intra în sistem încă 10 miliarde metri cubi CITEȘTE ȘI Ministrul Energiei: Nu vom avea probleme în asigurarea consumului intern de gaz în iarnă. Nu mai importăm deloc de la ruși. În 2027, prin Neptun Deep, ne vor intra în sistem încă 10 miliarde metri cubi

În urma probelor administrate în dosar a reieșit că, în perioada sezoanelor estivale 2019 și 2020,  persoana în cauză, un bărbat, de 47 de ani, în calitate de administrator al societăților comerciale respective, ar fi desfășurat activități comerciale în regim de beach bar, precum și de închiriere de șezlonguri”, au precizat polițiștii.

Aceștia au adăugat că în urma activităților desfășurate bărbatul respectiv ar fi obținut venituri de aproximativ 643.000 de lei, pe care nu le-ar fi înregistrat în contabilitate și nu le-ar fi evidențiat în documente legale, urmărind sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului prin neachitarea impozitului pe profit și T.V.A.

“În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, documente financiar-contabile, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie. Prejudiciul este în curs de stabilire”, a menționat sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
perchezitii
venituri nedeclarate beach bar
inchirere sezlonguri