Problemele mediului de afaceri cu Fiscul: consecințele eliminării 088, informatizarea ANAF, controalele pe prețuri de transfer

Problemele mediului de afaceri cu Fiscul: consecințele eliminării 088, informatizarea ANAF, controalele pe prețuri de transfer
scris 5 mai 2017

Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României au ridicat vineri într-o întâlnire cu conducerea ANAF mai multe probleme ale mediului de afaceri în relația cu Fiscul. Astfel, principalele subiecte de discuție au fost sistemul încă greoi în ce privește înregistrarea pentru cod de TVA, întârzierea foarte mare în ce privește modernizarea sistemului informatic al ANAF și controalele derulate de agenție în privința prețurilor de transfer.

“Conducerea ANAF a avut astăzi o discuție cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României pe tema priorităților fiscale ale mediului de afaceri. Principalele subiecte abordate în cadrul discuțiilor au fost consecințele renunțării la declarația 088, modernizarea sistemului informatic al instituției, intensificarea activității ANAF în domeniul prețurilor de transfer  și propunerile de modificare ale Codului de procedură fiscală”, potrivit unui comunicat al Fiscului.

Coaliția pentru Dezvoltarea României este formată din reprezentanți ai AmCham, reprezentanți ai Ambasadelor Statelor din Uniunea Europeană, ai Consiliului Investitorilor Români și ai Romanian Business Leaders.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
coalitia pentru dezvoltarea romaniei
mediul de afaceri