PwC România îl numește pe Cristian Gavril, cu experiență în zona serviciilor de insolvență, director în Departamentul de Servicii de Restructurare a Afacerilor

PwC România îl numește pe Cristian Gavril, cu experiență în zona serviciilor de insolvență, director în Departamentul de Servicii de Restructurare a Afacerilor

FOTO: Cristian Gavril

scris 2 nov 2017

PwC România l-a numit pe Cristian Gavril, cu peste 15 ani de experiență în zona serviciilor de insolvență, planificării strategice, restructurărilor financiare și operaționale, director în cadrul Departamentului de Servicii de Restructurare a Afacerilor.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„Prin venirea lui Cristian Gavril, sunt convins că PwC are una dintre cele mai bune și mai experimentate echipe de servicii de insolvență și de restructurarea afacerii din România. În ultimul an, activitatea noastră în acest domeniu a crescut foarte rapid, câștigând o serie de noi mandate de insolvență și restructurare. Vom continua să investim în această zonă de business pentru a susține actualele proiecte și pentru a putea răspunde cât mai eficace nevoilor clienților noștri”, a declarat Edward Macnamara, Liderul Departamentului de Consultanță de Management și Tranzacții, PwC România.

Noile reguli la impozitul pe profit duc la creșterea costurilor de finanțare pentru real-estate și, implicit, la îngreunarea investițiilor CITEȘTE ȘI Noile reguli la impozitul pe profit duc la creșterea costurilor de finanțare pentru real-estate și, implicit, la îngreunarea investițiilor

Înainte de venirea la PwC, Gavril a lucrat în domeniul serviciilor de insolvență și restructurare, precum și în sectorul financiar. Este practician în insolvență și este de formație economist, deținând o diplomă EMBA la Asebuss&Coles College - Kennesaw State University Atlanta, SUA.

Gavril a gestionat un portofoliu vast de clienți în diferite industrii (cuprinzand companii ale caror creanțe totale au depasit 100 milioane de euro), oferindu-le acestora consultanță pe diverse spețe legate de insolvență și restructurare, inclusiv managementul situațiilor de criză, asistență pe tot parcursul procedurii de insolvență, a lichidării voluntare, precum și a procedurilor pentru prevenirea insolvențelor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pwc romania
cristian gavril