Serverul de la ANAF Sectorul 4 s-a ars

Serverul de la ANAF Sectorul 4 s-a ars
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2022

"Este o sincopă la Sectorul 4. Efectiv, serverul de la Sectorul 4 s-a ars. Serverul a cedat", a declarat șeful ANAF, Lucian Heiuș.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

„Suntem în faza în care recuperăm datele. Sunt ceva întârzieri în emiterea certificatelor de atestare fiscală. Se mai întâmplă”, a precizat el.

ULTIMA ORĂ Guvernul pregătește noi majorări salariale pentru bugetari. România - al 5-lea an lider în UE după cât duce la angajații statului de la populație și firme CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul pregătește noi majorări salariale pentru bugetari. România - al 5-lea an lider în UE după cât duce la angajații statului de la populație și firme

„Îmi cer scuze pentru faptul că au existat mici sincope și că în multe cazuri când au depus Declarația 112 au primit acel mesaj că nu este depusă, au fost obligați să o depună a doua zi, apoi le-a apărut că este”, a afirmat șeful ANAF.

Potrivit acestuia, CECCAR-ului i-a fost teamă că dacă nu apare pe data de 25 depunerea declarațiilor și o să fie pe data de 26, să nu fie amendați.

„Centrul Național de Informații Financiare ne-a dat o adresă. Am transmis-o peste tot în teritoriu în care spunea că a fost o problemă tehnică, ele au fost înregistrate pe data de 25 și că nimeni nu este amendat, chiar dacă le-a apărut cu data de 26”, a explicat șeful ANAF.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
server