Țigări contrafăcute, în valoare de peste 7,3 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Țigări contrafăcute, în valoare de peste 7,3 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2017

Aproximativ 735.000 de pachete de țigări contrafăcute, în valoare de peste 7,3 milioane de lei, au fost descoperite de polițiștii de frontieră într-un container sosit din Turcia în Portul Constanța Sud Agigea, acestea fiind destinate unei societăți din Cipru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, polițiști de frontieră, inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud și lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Constanța au efectuat în Portul Constanța Sud Agigea, controlul amănunțit la un container sosit pe ruta Republica Moldova-Turcia-România, care avea ca destinație o societate comercială cu sediul în Cipru.
În urma controlului, au fost descoperite 733.000 pachete țigări, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, bunurile fiind contrafăcute, scrie News.ro.

Clădirea Tandem a Telekom Romania, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, pregătită pentru vânzare. Prețul de pornire este estimat la 8 milioane de euro CITEȘTE ȘI Clădirea Tandem a Telekom Romania, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, pregătită pentru vânzare. Prețul de pornire este estimat la 8 milioane de euro

Țigările, în valoare de aproximativ 7.330.000 lei, dacă ar fi fost comercializate la valoarea de piață, au fost confiscate de lucrătorii vamali.


Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tigari
contrabanda
agigea