UE va scoate Belize de pe lista neagră de paradisuri fiscale

UE va scoate Belize de pe lista neagră de paradisuri fiscale
scris 4 nov 2019

Miniștrii de Finanțe din Uniunea Europeană se pregătesc să elimine Belize de pe lista neagră a paradisurilor fiscale la reuniunea lor care va avea loc în cursul acestei săptămâni, potrivit unui document UE consultat de Reuters.

Această listă a fost creată în decembrie 2017 și a fost revizuită în martie 2019, în urma unei analize aprofundate a punerii în aplicare a angajamentelor asumate de jurisdicțiile țărilor terțe implicate în acest proces, scrie Agerpres.

Daniel Dăianu, Consiliul Fiscal: Creșterea pensiilor după calendar duce deficitul bugetar la 4% din PIB în 2020 și 7% în 2022. Am sentimentul că nu există un simț al proporțiilor! CITEȘTE ȘI Daniel Dăianu, Consiliul Fiscal: Creșterea pensiilor după calendar duce deficitul bugetar la 4% din PIB în 2020 și 7% în 2022. Am sentimentul că nu există un simț al proporțiilor!

Decizia privind eliminarea Belize de pe lista neagră urmează să fie adoptată vineri în mod oficial, se precizează în documentul consultat de Reuters.

Ca urmare a deciziei de vineri, opt jurisdicții rămân pe lista jurisdicțiilor necooperante: Fiji, Oman, Samoa, Trinidad și Tobago, Vanuatu, Insulele Virgine Americane, Guam și Samoa Americană.

viewscnt
Afla mai multe despre
belize
paradis fiscal