Acțiunile JPMorgan, cel mai lung șir de scăderi zilnice pe bursă din 1988

Acțiunile JPMorgan, cel mai lung șir de scăderi zilnice pe bursă din 1988
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 nov 2021

Acțiunile JPMorgan Chase & Co., cea mai mare bancă din SUA, au înregistrat cel mai lung șir de deprecieri zilnice din 1988, potrivit Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, la mai puțin de o lună după ce au atins maximul istoric, acțiunile JPMorgan se confruntă cu cea mai extinsă perioadă de scăderi din ultimele peste trei decenii. Banca de investiții a scăzut pe bursă timp de 9 ședințe consecutiv, cel mai lung șir de scăderi zilnice din martie 1998, pierzând circa 4,8% din valoare. Vineri, acțiunile băncii au scăzut cu 1,3%.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Declinul bursier al gigantului bancar are loc în contextul reorientării investitorilor spre titluri de trezorerie, pe fondul unui nou val de îngrijorări privind impactul pe care evoluția pandemiei îl va avea asupra economiei globale și al reinstituirii unor lockdown-uri în Europa.

Rezultatele băncii pentru trimestrul al treilea au fost pozitive, JPMorgand depășind așteptările din piață cu un profit de 3,74 dolari/acțiune. Veniturile au fost și ele ușor peste estimări și au însumat 30,44 miliarde de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jpmorgan
banca investitii
actiuni jpmorgan
banci americane
sua
bloomberg